Srećno telo, Srećno biće – To su ustvari dva telesna procesa (Iskorenjivanje svih emotivnih inteziteta + Radost utelovljenja) koji kada se rade zajedno daju najbolje rezultate. Sa prvim iskorenjujemo i otapamo sve te emotivne intezitete koje smo zaključali u svom telu a sa drugim energizujemo radost utelovljenja. Radost je izvor za sve. Učestalost radosti može izlečiti vaše telo, stvoriti sklad u vašim odnosima, aktivirati prosperitet u vašem životu (na poslu, u odnosima) a to je energija koja privlači novac. Jeste li spremni doneti energiju radosti u svaku molekulu svoga tela i iskusiti šta znači živeti iz tog prostora?

Jeste li spremni stvoriti novu stvarnost sa svojim telom? Kakav prostor i radost može biti vaše telo nakon ovih procesa? Jeste li spremni iskreirati svoje telo kao eksluzivni izraz života koji uistinu jeste? Jeste li spremni imati i biti Srećno telo, Srećno biće? Kako starimo, skloni smo ne imati tu radost utelovljenja koje ima dvogodišnje dete. Šta ako možemo to vratiti? Šta bi se s tim promenilo u vašem životu? Ovi procesi omogućuju telu da se prestroji prema prostoru i radosti, a ne da deluje iz gustoće i čvrstoće.

Na vama je da izaberete da li želite obuku ili tretman.

SREĆNO TELO, SREĆNO BIĆE! 😊😀

Ko može naučiti ova dva Access body process-a koja se nalaze iza ovog imena Srećno telo, Srećno biće??
Nema ograničenja. Nema preduslova.

VAŠA INVESTICIJA: 110 EUR (dinarska protivvrednost)

Svako može naučiti raditi ova dva telesna/energetska procesa pod imenom Srećno telo, srećno biće. Ova dva telesna procesasue jednostavno neophodni svima koji žele da istinski budu kreatori svoje realnosti. Veoma su jednostavni a tako delotvorni. Za njih nije potrebno da imate formalnu obuku u disciplinama kao što su medicina ili masažna terapija. No, svakako se preporučuje svima koji se bave nekim oblikom rada na telu ( terapeutima, maserima, kiropraktičarima), kao i svima koji se bave ličnim rastom i razvojem, roditeljima, supružnicima i deci. Koji doprinos ovi telesni procesi mogu biti vama i vama dragim ljudima ili vašim klijentima?
Naučite Srećno telo, srećno biće da pomognete sebi, a zatim i drugima oko sebe. Radite tretmane sebi, bližnjima ili svojim klijentima. I širite radost!

Radionica traje 6 sati. Pored teoretskog dela, primate po jedan tretman Iskorenjivanje emotivnih inteziteta & Radost utelovljenja i jedan dajete. Dobijate skriptu, internacionalne sertifikate i mogućnost da se registrujete kao Access praktičar za ove procese.

Obuka za decu do 16 godina je besplatna, a od 16-18 godina plaćaju polovinu cene, uz prisustvo roditelja.