Ovo je jedan proces polaganja ruku koji dopušta telu da dinamično prebrodi ono što se smatra normalnim ljudskim bolestima. Može eliminisati prehlade i gripu za nekoliko sati i promeniti celi vaš imunološki sistem i strukturu po kojoj funkcioniše. Takodje se može koristiti i kod nesanice a deluje i na artritis. Primenjuje se i na životinjama koje boluju od epilepsije.

Snaga vašeg imunološkog sistema je najsnažniji faktor za vaše zdravlje! Imunološki sistem je glavni obrambeni sistem vašeg tela jer štiti telo od infekcija i bolesti koje uzrokuju bakterije, virusi, bacili ili abnormalne ćelije tela.

Ovaj energetski proces radi na molekularnoj strukturi tela. To je jedan vrlo moćan regenerativni telesni proces koji može imati značajne efekte na imunološki sistem, probavni sistem, creva, dermalno-facijalni sistem, metabolizam i ćelijsku metaboličku brzinu, respiratorni sistem, koštani sistem, limfni i hormonalni sistem, reproduktivni sistem, električni sistem tela i centralni nervni sistem.

Iskustva govore da je moguće izbeći upotrebu antibiotika primenom ovog telesnog procesa kod upornih i ponavljajućih infekcija npr. grla. Vremenom vaš imunološki sistem će ojačati toliko, da ne postoji zahtev da se antibiotici koriste. Kako može biti bolje od toga?

Šta bi sve drugo moglo biti moguće kad bi ste naučili da pokrenete ovaj proces na sebi i drugima?

Na vama je da izaberete da li želite obuku ili tretman.

 

Ko može naučiti proces Kvadratni koren iz minus jedan?
Nema ograničenja. Nema preduslova.

Svako može naučiti raditi ovaj proces. Vrlo je jednostavan za naučiti i jednostavan za primenu.

Ovaj telesni proces je jednostavno neophodan svima! Za njega nije potrebno da imate formalnu obuku u disciplinama kao što su medicina ili masažna terapija. No, svakako se preporučuje svima koji se bave nekim oblikom rada na telu ( terapeutima, maserima, kiropraktičarima, medicinskim radnicima), kao i roditeljima, supružnicima, deci i svima koji se bave ličnim rastom i razvojem.

Naučite proces Kvadratni koren iz minus jedan da pomognete sebi, a zatim i drugima oko sebe. Radite tretmane sebi, bližnjima ili svojim klijentima.

Radionica traje 3 – 4 sata. Pored teoretskog dela, primate dva tretmana i dva dajete. Dobijate priručnik, internacionalni Sertifikat i mogućnost da se registrujete kao Access Square Root of Minus One praktičar za ceo Svet.

VAŠA INVESTICIJA: 60 EUR (protivvrednost)
Obuka za decu do 16 godina je besplatna, a od 16-18 godina plaćaju polovinu cene, uz prisustvo roditelja.