Energetski Facelift je jedan izuzetan telesni/energetski proces koji preokreće znakove starenja na licu i telu. Ako se uradi 20-30 puta čini se da je trajan. Laganim dodirom vrata, lica i kose obnavlja se prirodni protok energije u telu i oko tela. Ovim se tretmanom pokreću 29 različitih energija koje nas oslobađaju delovanja ograničavajućih misli, osećanja i uverenja o bolestima, starenju, i mnogim drugim temama koje telo čine slabim, umornim, bolnim, deformisanim, a lice izboranim i bez osmeha. Jednostavno, već posle nekoliko tretmana vi počinjete da sijate iznutra.

Da li je moguće da se osećate i izgledate mladji bez botoksa, akupunkturnih iglica i bez stvaranja trauma na vašem telu?

Energetski Facelift tretman se razlikuje od drugih alternativnih tretmana u tome što je nežniji, ljubazniji i mnogo jednostavniji prema vama i vašem telu.

Šta klijenti kažu o efektima ove metode?

  • – Smanjuje bore
  • – Poboljšava vid
  • – Učvršćuje tonus mišića lica
  • – Koža je zdravija, a menja se i kompletan izgleg
  • Snižava krvni pritisak

Prednosti ove metode:

  • – NEMA rizika
  • – Nema hiruške procedure
  • – Nema inekcija, tableta, anestezije
  • – Nema perioda oporavka

Na vama je da izaberete da li želite obuku ili tretman.

Ko može naučiti Energetski Facelift proces?

Nema ograničenja. Nema preduslova.

Svako može naučiti raditi ovaj proces. Vrlo je jednostavan za naučiti i jednostavan za primenu.

Energetski Facelift žene jednostavno obožavaju. Ako se odlučite da naučite ovaj telesni proces uvek ga možete razmenjivati sa vašim prijateljicama i biti jedna drugoj doprinos, u svakom smislu pa i novčanom. Ovaj telesni proces deluje podjednako dobro na trudnice, decu, muškarce i žene, bez obzira na starosnu dob i zdravstveno stanje. Nema kontraindikacija. Takođe ga možete raditi sami sebi, ali je mnogo dinamičnije kada vam neko drugi radi.

Za njega nije potrebno da imate formalnu obuku u disciplinama kao što su medicina ili masažna terapija. No, svakako se preporučuje svima koji se bave nekim oblikom rada na telu ( kozmetičarima,terapeutima, maserima, kiropraktičarima, medicinskim radnicima), kao i roditeljima, supružnicima, deci i svima koji se bave ličnim rastom i razvojem. Odlična je dopuna za SPA centre, anti-aging centre, wellness centre…

Naučite proces Energetski facelift da pomognete sebi, a zatim i drugima oko sebe. Radite tretmane sebi, bližnjima ili svojim klijentima.

Radionica traje 6 do 8 sati. Pored teoretskog dela, primate dva tretmana i dva dajete. Dobijate priručnik, internacionalni Sertifikat i mogućnost da se registrujete kao Access Facelift praktičar za ceo Svet.

VAŠA INVESTICIJA: 210 EUR (protivvrednost)

Obuka za decu do 16 godina je besplatna, a od 16-18 godina plaćaju polovinu cene, uz prisustvo roditelja.

Da pogledate naredne termine za obuku ili da se prijavite i rezervišete svoje mesto, možete uraditi ovde: PRIJAVA