DEMOLEKULARNA MANIFESTACIJA & MOLEKULARNA DEMANIFESTACIJA

Demolekularna manifestacija se odnosi na kreiranje nečega na mestu gde pre nije postojalo a molekularna demanifestacija se odnosi na dekreiranje nečega što postoji. Primenjuje se za bilo koje stanje od artritisa preko tumora do madeža, gde je naraslo nešto dodatno, ili nešto što je potrebno, a nije obilno koliko treba biti. Može ukloniti tumor ili izgraditi npr. oštećenu kost i sl.

Ovaj proces možete raditi i na hrani, onečišćenoj vodi ili na vinu lošeg ukusa. Izuzetno moćan telesni/energetski tretman sa kojim počinjete biti alhemirač, što uistinu i jeste.

Na vama je da izaberete da li želite obuku ili tretman.

Ko može naučiti proces Demolekularna manifestacija & Molekularna demanifestacija?
Nema ograničenja. Nema preduslova.

VAŠA INVESTICIJA: 60 EUR (protivvrednost)

Svako može naučiti raditi ovaj proces. Vrlo je jednostavan za naučiti i jednostavan za primenu.

Ovaj telesni proces je jednostavno neophodan svima! Za njega nije potrebno da imate formalnu obuku u disciplinama kao što su medicina ili masažna terapija. No, svakako se preporučuje svima koji se bave nekim oblikom rada na telu ( terapeutima, maserima, kiropraktičarima, medicinskim radnicima), kao i roditeljima, supružnicima, deci i svima koji se bave ličnim rastom i razvojem.

Naučite proces Demolekularna manifestacija & Molekularna demanifestacija da pomognete sebi, a zatim i drugima oko sebe. Radite tretmane sebi, bližnjima ili svojim klijentima.

Radionica traje 3 sata. Pored teoretskog dela, primate jedan tretman i jedan dajete. Dobijate skriptu, sertifikat i mogućnost da se registrujete kao internacionalni Access DE-molecular Manifestation and Molecular De-manifestation praktičar za ceo Svet.

Obuka za decu do 16 godina je besplatna, a od 16-18 godina plaćaju polovinu cene, uz prisustvo roditelja.

Moj predlog za vas – PAKET:
DEMOLEKULARNA MANIFESTACIJA & MOLEKULARNA DEMANIFESTACIJA + IZVORNO POLJE ZA ELIMINACIJU I ISKORENJIVANJE TOKSIČNIH AMALGAMA