Biomimetička mimikrija je jedan od najpoznatijih telesnih/energetskih tretmana iz široke palete  Access Consciousness-a.

Biomimetičko je ono što zaključavate u svoje telo pokušavajući da kopirate ili razumete druge. To je prirodna sposobnost tela da se prilagodi ostatku sveta. Oponašate tudja mišljenja i tačke gledišta kada druge osobe treba da razumete sa intelektualnog ili energetskog gledišta što zahteva od vas da zaključate u svoje telo sličnosti kako biste imali jasnoću od vaše do tudje tačke gledišta. Ne želite nikoga oponašati, želite samo uzeti tu energiju kojom neko kreira, duplirati je i birati to kao način stvaranja. Iskorenjivanjem stvarnosti drugih ljudi počinjemo da dobijamo sebe i svoju stvarnost i da stvaramo život na sopstveni način. Radeći ovaj proces otključavamo sva ta mesta gde oponašamo druge ljude i dobijamo svoju autentičnost, dolazimo u stanje gde dobijamo sopstveni kapacitet percipiranja, znanja, bivanja i primanja.

Veoma moćna tehnika za otklanjanje naslednih i preuzetih formi života, fizičkog izgleda i ponašanja. Ovaj process možete raditi u odnosu na odredjene osobe poput vaše majke, oca i drugih članova porodice, bilo koga sa kim ste imali odnos, svojih prijatelja, partnera, svih koje ste ikad smatrali mentorom, ljudima kojima ste se divili itd.

Na vama je da izaberete da li želite obuku ili tretman.

Ko može naučiti Biomimetičku mimikriju?
Nema ograničenja. Nema preduslova.

VAŠA INVESTICIJA: 60 EUR (dinarska protivvrednost)

Svako može naučiti raditi Biomimetičku mimikriju. Ovaj telesni proces je jednostavno neophodan svima koji žele da istinski budu kreatori svoje realnosti. Veoma je jednostavan a tako delotvoran. Za njega nije potrebno da imate formalnu obuku u disciplinama kao što su medicina ili masažna terapija. No, svakako se preporučuje svima koji se bave nekim oblikom rada na telu ( terapeutima, maserima, kiropraktičarima), kao i svima koji se bave ličnim rastom i razvojem, roditeljima, supružnicima i deci.
Naučite Biomimetičku mimikriju da pomognete sebi, a zatim i drugima oko sebe. Radite tretmane sebi, bližnjima ili svojim klijentima.
Radionica traje 4 sata. Pored teoretskog dela, primate jedan BMM tretman i jedan dajete. Dobijate skriptu, internacionalni Sertifikat i mogućnost da se registrujete kao Access Biomimetic mimicry praktičar za ceo Svet.

Obuka za decu do 16 godina je besplatna, a od 16-18 godina plaćaju polovinu cene, uz prisustvo roditelja.

MOJ PREDLOG ZA VAS – PAKET: Naučite 2 telesna procesa u jednom danu i dobijate popust. Pozovite za više informacija.
BIOMIMETIČKA MIMIKRIJA + AKTIVIRANJE I EKSPONENCIJALNO POVEĆANJE 90% MOŽDANOG KAPACITETA I FUNKCIJE

Aktiviraktiviranje i povećavanje 90% moždanog kapaciteta i funkcije je sjajan telesni proces koji se nadovezuje na biomimetičku mimikriju. Koristi se kod osoba koje žele da poprave svoje memorijske sposobnosti a izvrsno se pokazala i kod tretiranja stanja posle moždanog udara kao i u samoj preventivi.