Kada nas neko kritikuje, mi uglavnom imamo reakciju na tu osobu. Reagujemo tako što se naljutimo na nju. A ljutnja je samo jedan od implantata ometanja koji su dizajnirani da se aktiviraju kada se nadjemo u odredjenim situacijama i dogadjajima, kako bi napravili pometnju. Ta pometnja nas sprečava da budemo sve što bi mogli biti i da imamo život koji stvarno želimo.

reakcija ili akcija

Ima mnogo implantata ometanja koji su energetski u našim životima i Univerzumu. Neki od tih ometača tj. implantata ometanja su: mržnja, ljutnja, bes, srdžba, stid, žaljenje, krivica, strah, sumnja, optuživanje…itd. Kada se aktivira neki od ovih implantata, ne možemo doći do istine ili jasnoće o tome šta se dogadja i počnemo prosudjivati sebe umesto da se bavimo energijom koja je tu prisutna. Kada se ljutite na nekoga, to vas sprečava da kreirate više, nema ekspanzije i prosperiteta u vašem  životu u bilo kojem području.

Implantati ometanja uvek su laž.

Ljutnja nas tera da reagujemo umesto da budemo u akciji. I umesto da požaru koji je nastao pristupimo odgovorno sa svih strana dobro ga proučeći odakle je došao i kako je nastao, mi ili reagujemo pa razbuktamo još više taj požar ili potiskujemo u sebi ljutnju misleći da sa nama nešto nije uredu a požar ostaje da tinja. I tako, vremenom nakupimo u sebi mnogo „ne zdrave“ energije, koja utiče na naše fizičko i mentalno zdravlje.

U Accessu  postoji toliko mnogo jednostavnih alata sa kojima možemo da promenimo bilo koju situaciju, tj. u ovom slučaju da iz reakcije odemo u akciju. Akcija bi u ovom slučaju bila, da POD& POC-ujete sve što dozvojava tom implantatu ometanja da postoji u vašem Univerzumu. I što više to radite, sve manje ćete biti u reakciji. I svaki put ćete izbrisati jedan sloj onoga što vas drži podalje i što je sakriveno ispod te ljutnje, a to je vaša moć i potencija i mesto gde imate izbor. Više o izjavi brisanja (POD&POC) možete saznati OVDE.

I kada vas sledeći put neko kritikuje i u vašem  se Univerzumu pojavi ljutnja (ili ako se prisetite nekog dogadja iz vaše prošlosti gde još uvek ima energetskog naboja), da bi ste dobili jasnoću sa tim, postavite neka pitanja. U Accessu ima tzv. „4 pitanja za delovanje“ koja već svi znamo a neka dodatna pitanja za ovu situaciju bi bila: Šta on/ona time misli? Koji deo toga je iz ljubavi i brige? Koji deo toga je da bi bio/bila samo zla prema meni?

Postavljanjem pitanja se ide u mesto potencije i moći… dobićete jasnoću i svesnost o tome što pitate. Onda ćete moći da napravite izbor. Izbor stvara mogućnosti a mogućnosti stvaraju kvantne zaplete. 🙂 Svaka molekula u Univerzumu ima svoju svest i sve su povezane fotonskom talasnom dužinom koje pokušavaju da vam doprinesu kako bi vam život bio lakši, lepši, radostniji. Svi zajedno stvaraju život i sve ostalo što želite imati. Sada kada znate, kako da prestanete da budete u reakciji, lagano je promeniti energiju ljutnje u nešto konstruktivno, vama na dar i blagostanje. Akcija!

Ukoliko želite više informacija ovim alatima ili vam je potrebna  pomoć da se oslobodite nekog implantata ometanja,  možete zakazati vaš termin za konsultaciju, tretman ili facilitaciju.