Koje tajne agende ti imaš?Tajne agende su odluke koje donosimo ili zaključci do kojih dolazimo a kojih uopšte nismo kongnitivno svesni. Nekada su te odluke i zaključci vezani za ovaj život a nekada su povezani sa ko zna kojim predhodnim životom.

Ako ste recimo u prošlom životu bili izuzetno bogati i neko vas je opljačkao ili ubio zbog toga, možete imati mnogo tajnih agendi u vezi toga. Možda u ovom životu vam je poznat osećaj hedonizma ali nikako ne uspevate da priuštite sebi takav život iako se trudite da zaradite toliko novca da možete živeti takvim životom. I onda se prosudjujete i pitate se šta nije uredu sa vama.

Možda ste u nekom od prošlih žiota izgubili svoj kapital donoseći neku odluku koja je bila rizična u tom vremenu i trenutku i tada ste doneli odluku da nikada više nećete učiniti ništa slično tome. U ovom životu radite samo sigurne poslove a mogućnosti promiču pored vas. Osudjujete sve druge koji su iracionalni a potajno priželjkujete da i vi možete tako ali vam ne uspeva i onda mislite da vi niste dovoljno vredni/hrabri, da ne zaslužujete… itd.

Možda ste u prošlom životu bili ostavljeni i iznevereni od partnera koji vam je bio sve i na osnovu toga ste doneli odluku da više nikada nećete dozvoliti nekoj drugoj osobi da vam se toliko približi i da je zavolite svim svojim srcem. U ovom životu ste usamljeni i nikako ne uspevate da ostvarite vezu iako negde u dubini duše čeznete za bliskošću.

Možda ste u prošlom životu bili pobednik u nekom takmičenju ali nagradu nikada niste primili. Iz ko zna kojeg razloga niste dobili za to priznanje, a onda ste odlučili da više nikada ne pokušate nešto slično jer i onako nema smisla. U ovom životu imate puno sjajnih ideja/znanja (koja bi ste mogli podeliti sa drugima i unovčiti ih) ali mislite da su sva takmičenja već unapred nameštena pa i ne pokušavate.

Kako god bilo, kad god nešto u vašem životu ne funkcioniše, upitajte se da li postoji negde tajna agenda.

Koju sam tajnu agendu kreirala koja održava sve što ne mogu promeniti, izabrati ili utemeljiti?

Samo vi možete promeniti svoje tajne agende, ne može to neko drugi za vas da ućini. To je vaš izbor.

Sve tajne agende koje imate i koje ste kreirali u ovom ili u nekom od prošlih života u vezi ____________ sve to što jeste, hoćete li uništii i dekreirati, molim? Posle toga, upotrebite izjavu brisanja Access Consciousness-a o kojoj možete više saznati OVDE

 

Ukoliko želite više informacija ovim alatima ili vam je potrebna pomoć da se oslobodite nekih tajnih agendi, možete zakazati vaš termin za konsultaciju, tretman ili facilitaciju.

S ljubavlju i zahvalnošću,

Jovanka