Kako može bolje od ovoga? – pitanje za svaki dan i svaku situaciju 

Dragi moji, uvek može bolje 😊 Pitanje je samo da li ste u dopuštanju da vam to bolje dodje u život, da li to birate ili ne. Ovo je sjajno pitanje da počnete vežbati kako biti u dopuštanju da vam se to bolje pojavi u životu. Jer, samo ako pitate i tražite, može se i pojaviti. Dakle, za sve dobre i za sve loše situacije, postavite ovo pitanje: Kako može bolje od ovoga?

Umesto da postavljate pitanja koja počinju sa zašto, koja vas samo vrte u krug i drže u prošlosti, učinite to od sada drugačije. Pitajte: Kako može bolje od ovoga? I ono što je loše, postaće bolje, samo zato što ste pitali. A ako je bilo sjajno, nemojte reći samo tako: „ovo je bilo sjajno!“ Zapamtite ovu rečenicu i upitajte: Kako može biti još bolje od ovoga? Na taj način ne postavljate sebi ograničenje da vam se pojavi nešto još bolje.

Traži/pitaj i dobićeš – jedan je od zakona koji vladaju univerzumom. I molim vas, bez traženja odgovora i uključivanja logičkog uma. Svaki put kad logičkim umom smislite kako, oduzeli ste jednu mogućnost, jedan način na koji bi vam univerzum to mogao isporučiti.

Dakle, pustite da energija ovog pitanja obuzme vaš univerzum… i pogledajte šta se pojavljuje… videćete da će se polako za vas otvarati nove mogućnosti… Zapamtite, kad god postavite pitanje, energija vam se predstavlja… I kako može bolje od ovoga?

P.S. Usput, da vam kažem, ako to niste znali, da imate pravo da tražite i pitate za više. Da, vi to zaslužujete! Samo zato što ste rodjeni, živi, svojim postojanjem na ovoj planeti zaslužujete više! Ne, jednostavno ne verujem da smo došli na ovu planetu da bi živeli u drami i traumi i stalnoj borbi kako da preživiš dan, mesec, do sledeće plate. Učili su nas da je skromnost vrlina i da je sramota tražiti više. Šta ako je svrha života zabavljati se? I biti istinski kreator svog života i življenja?

Kako može bolje od ovoga?™ –  je pitanje – verbalni alat koji koristimo u metodi Access Consciousness, kojom se bavim, živim i izučavam.  Ukoliko vam ovo zvuči zanimljivo, mnogo sjajnih i jednostavnih“alata“ (a znate da samo jednostavne stvari funkcionišu) možete dobiti ako izaberete za sebe da postanete Access Bars praktičar. IZBOR je vaš.