Kako ćete dobiti ono što želite u životu? Postavljajući pitanja. Traži/pitaj pa ćeš i dobiti – jedan je od zakona koji vladaju Svemirom.

U ovoj realnosti, još od malih nogu, naučeni smo da ne postavljamo pitanja već da stalno tražimo odgovore. I sve se nekako vrti oko toga da nekako, što imaš više odgovora to se smatraš pametnijim, dok ako postavljaš pitanja, činiš sebe manje pametnim tj. glupim. Ne postoje glupa pitanja, već samo glupi ljudi koji ne postavljaju pitanja. Kada ste voljni postaviti pitanje onda možete otići izvan svojih ograničenih verovanja a ono što je izvan vaših verovanja je ono šta je zapravo moguće. Pitanje je ključ koji tim mogućnostima omogućava postojanje. Svrha pitanja je da dobijemo svesnost a ne da tražimo odgovor iz logičkog uma.

Krilatica Access Consciousness metode je „osnažuje ljude kako bi znali da znaju“. Svo znanje je u vama a pitanja su sjajan alat da dodjete do te tačke da vi znate. Svaki put kad delujete iz logičkog uma, kad smislite neki odgovor, oduzeli ste jednu mogućnost Svemiru da vam isporuči ono što tražite.

Za vas sam napravila jednu brošuru/spisak sa pitanjima, koju bi ste mogli odštampati i imati uvek kod sebe, kako bi ste u svakom trenutku imali inspiraciju koje bi ste pitanje mogli upotrebiti da dodjete do svesnosti i jasnoće i da na lagan i zabavan način dobijete ono što hoćete u životu. A sve zaslužujete, znate to? Ne treba vam ničija dozvola ili blagoslov već samo voljnost da pitate i otvorite se za više primanja. Pitanje menja energiju bilo koje situacije. Sve možete promeniti ukoliko ste voljni da postavljate pitanja.

Ako želite da preuzmete svoj primerak ove brošure, kliknite ovde: BROŠURA – Inspirativna pitanja za svaki dan

Više o pitanjima kao kreaciji vašeg života, možete pogledati/čuti u ovom videu .

Nadam se da je ovaj sadržaj za vas inspirativan i da ste pronašli nešto za sebe što vam može biti doprinos. Pozivam vas da se prijavite na Newsletter klikom na dugme Subscribe i ubuduće ostanemo u kontaktu.