Jedan dan. Jedan seminar. Access Bars obuka.
Alat koji možete koristiti do kraja svog života 😃 i sa kojim možete promeniti sve ono što u vašem životu ne funkcioniše, kako bi ste imali drugačiji život i drugačiju realnost. Access Bars je tehnika koja je rasprostranjenja širom planete (oko 200 zemalja) i za koju postoje potvrde nauke o svojoj delotvornosti. Da li bi za vas bio doprinos da je naučite?

Jeste li u potpunosti zadovoljni svojim životom?
Da li bi ste nešto menjali?
Da li je sada vreme?
Na vama je samo da napravite IZBOR. Izbor stvara promene.
Ako želite da se oslobodite stresa, poboljšate svoje zdravstveno stanje, da se rešite starih “programa” i ograničavajućih uverenja, želite nove mogućnosti, ideje, vidike, bistrije misli, veću kreativnost, bolji uspeh na poslu i učenju, bolju komunikaciju sa okruženjem, da darujete telu više lakoće, radosti, entuzijazma i zadovoljstva, da bolje spavate i da se budite odmorni i puni energije, jači imunitet, poboljšate tok novca…

Sve ono što vas sprečava da živite svoj puni potencijal sa potpunom lakoćom može biti izbrisano iz vašeg života ako ste voljni za promene, verovali ili ne u delotvornost Access Bars tehnike. Jer svaka misao, ideja, stav, odluka ili uverenje koje smo fiksirali u svom umu, učvršćuje energiju i ograničava našu sposobnost da na tom području života učinimo bilo šta sa lakoćom. Zbog toga se često dešava da imamo osećaj kao da smo se zaglavili u nekom delu svog života odakle ne možemo da krenemo napred. Bars tretmanom se lagano tope te teške i guste energije zbog kojih se osećamo kao da smo zaglavljeni i sa lakoćom otpuštamo sve što nam više ne treba. Barsi jednostavno vraćaju osmeh na vaše lice i otvaraju nas za više primanja.

Access Bars nas dovodi do tačke gde smo dovoljno svesni da kreiramo promenu u nama samima kako bi smo povećali mogućnost menjanja traume, drame i svega ostalog što nas sputava da kreiramo život koji na svesnom nivou želimo. Radom na sebi, postajemo doprinos pre svega sebi i našem okruženju, kolektivnoj svesti ljudi koji žive na ovim prostorima i celoj planeti Zemlji.

Access Bars tretmani se preporučuju svima i primenljiv je na svima – nema kontraindikacija. Preporučljiv je posebno ljudima koji su u kontinuiranom stresu, menadžerima, studentima, đacima, sportistima, ali i maloj deci i trudnicama … Namenjen je svima koji žele promenu u bilo kom segmentu života – ili samo žele da se dobro opuste i otpuste sve što ih pritiska. Kao dodatna tehnika, Access Bars-i su velika pomoć terapeutima, maserima, kiropraktičarima, svima koji se bave nekim oblikom rada na telu, svima koji se bave ličnim rastom i razvojem, roditeljima, supružnicima, deci.

Nakon primljenog Access Bars tretmana, u najmanju ruku osećate se osveženo kao posle izvrsne masaže. U najboljem slučaju – ceo život može da vam se promeni. Meni jeste!
I kako može biti još bolje od ovoga? I šta je još moguće?

Na vama je da izaberete da li želite obuku ili tretman.

I koji doprinos ja još mogu biti vama?

AKO ŽELITE DA NAUČITE KAKO SE BARSI RADE…

i kako deluju, kako sa njima pomoći sebi i drugima, da doprinesete svojoj budućnosti i svom finansijskom budžetu… treba da znate:  ACCESS BARS-I se jednostavno uče i već posle jednodnevne radionice/obuke možete postati Sertifikovani Bars praktičar. Nema preduslova, Barse svako može da nauči!

Obuka za decu do 16 godina je besplatna a od 16-18 godina plaćaju pola cene uz prisustvo roditelja.

Access Bars Obuka traje 8 sati i za to vreme ćete dva puta dati i dva puta primiti Bars tretman. Dobićete i detaljan priručnik o svemu što treba da znate, kao i internacionalni Sertifikat i mogućnost da se registrujete kao Access Bars praktičar za ceo Svet.

Kada odlučite da dođete na radionicu/obuku za Barse – pozovite me. Postoji mogućnost da organizujemo obuku i u vašem mestu stanovanja ili da dogovorimo individualnu obuku.

Da pogledate naredne termine za obuku ili da se prijavite i rezervišete svoje mesto, možete uraditi ovde: PRIJAVA

VAŠA INVESTICIJA: 300 EUR (protivvrednost u dinarima = 35.000,00).

Za više informacija pozovite: +381 64 348 7140

ili pišite na e-mail: dodirsvesnosti@gmail.com

a možete me kontaktirati putem mail forme na sajtu ili klikom ovde

Access Consciousness® Bars Facilitator

Access Consciousness® Body Process Facilitator

Access Consciousness® CFMW – Jovanka Josifović

Link: